Čitaj i slušaj knjige uz eKelimeh – biblioteku u tvom džepu.

Klikni ▶ da poslušaš ovaj članak!

Upoznajte eKelimeh

Izdavačka kuća El-Kelimeh Vam predstavlja prvu online platformu u regionu za čitanje i slušanje knjiga na bosanskom jeziku – eKelimeh.

eKelimeh je nova platforma na kojoj možete pronaći naša izdanja knjiga u elektronskom i audio formatu. Čitajte i slušajte knjige bilo kad i bilo gdje.

Preko eKelimeh dobijate pristup mnogim izdanjima knjiga i poznatim djelima iz oblasti akaida, ahlaka, hadisa, dječije literature, i mnogih drugih.

Koje mogućnost nudi platforma?

Za najbolje iskustvo, eKelimeh vam nudi da prilagodite čitanje svojim potrebama. Dostupne su vam mnoge opcije poput odabira teme, veličine slova, odabira fonta slova, stila stranice, i drugih.

Tokom čitanja knjige vam se nude mogućnosti bilježenja zanimljivih dijelova i rečenica, ili pisanja mišljenja i osvrta na pročitani tekst, na koje se možete podsjetiti i pročitati poslije.

Ukoliko pak odaberete da slušate knjigu, imate opcije da podesite brzinu čitanja, ili da kontrolišete nakon koliko vremena želite da se audio zaustavi.

Kome je namijenjena platforma?

eKelimeh je namijenjen svima onima koji imaju interesovanje o islamskim knjigama i proučavanju islama, a nudi širok spektar sadržaja za sve populacije.

Na kojim uređajima i kako koristiti platformu?

eKelimeh je dostupan na svim uređajima, poput telefona, tableta ili računara koji imaju pristup internet konekciji. Da biste dobili mogućnost ulaska na platformu, potrebno je da napravite profil i da nas kontaktirate kako biste mogli uplatiti željenu pretplatu, o kojoj možete saznati više u nastavku.

Kako eKelimeh funkcionira?

eKelimeh funkcionira na principu pretplate, gdje možete birati između dva plana pretplate: mjesečna (50 KM/mjesec), ili godišnja (300 KM/godina), pri čemu dobijate 1 mjesec dodatno besplatno.

Trebate više informacija ili želite obaviti uplatu?

Sve informacije o korištenju, kupovini i uplatama možete dobiti putem brojeva +387 66 699 417 ili +387 60 355 2749 (Viber/Whatsapp), preko emaila: info@kelimeh.org, ili bilo koje društvene mreže.

Vaš komentar